SPA Μενού

SeaSens SPA Menu

Γη, αέρας, νερό - έννοιες χωρίς τις οποίες είναι αδύνατη η ζωή. Ο άνθρωπος ζούσε πάντα σε αρμονία με τη φύση, αντλώντας από αυτήν υγεία , ομορφιά, μακροζωία.

Ο σημερινός όμως κάτοικος της πόλης βρέθηκε αποξενωμένος από το φυσικό του περιβάλλον, τώρα το περιβάλλον του είναι η άσφαλτος και ο θόρυβος της μεγαλουπόλεως, και το άγχος είναι η καθημερινή του ρουτίνα. Οι προσπάθειες του ανθρώπου να γυρίσει σε φυσικές πηγές και να ξαναβρεθεί σε αρμονία με τον εαυτό του οδήγησαν στη δημιουργία μίας νέας κατεύθυνσης – το ΣΠΑ.

Περιποιήσεις με βάση την καλλυντική σειρά «ΤΗΑLION»

ΠΕΡIΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ

Σκοπός: χαλάρωση

Αρχίζοντας με αυτό το πρόγραμμα θα μεταβείτε άμεσα στον γαλήνιο κόσμο της θάλασσας, του ήλιου και τη θετικής αντιμετώπισης του εαυτού σας και της ζωής.

Στάδια του προγράμματος: Βαθύς καθαρισμός όλου του σώματος - πήλινγκ με θαλασσινά άλατα - Μπάνιο σε νερό εμπλουτισμένο με μικροστοιχεία νερού - Περιτύλιξη με συμπυκνωμένο «θαλασσόνερο» - Μασάζ όλου του σώματος με βελούδινη λοσιόν στο τέλος του προγράμματος.

90λεπτά - 130 €

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Σκοπός: αποτοξίνωση

Είναι απαραίτητο για κάθε κάτοικο μεγαλουπόλεως! Καθαρισμός και αίσθηση ασυνήθιστης ελαφράδας.

Στάδια του προγράμματος: Εντατικό πήλινγκ με αιθέρια έλαια-Μπάνιο σε συμπυκνωμένο θαλασσόνερο και θεραπευτική λάσπη ‘Bu marine’ - Περιτύλιξη «Αποτοξίνωση» που αποβάλλει προϊόντα του μεταβολισμού -Εντατικό μασάζ που ενεργοποιεί τις διαδικασίες του μεταβολισμού.

90λεπτά - 130 €

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

Σκοπός: αρμονική σιλουέτα

Στάδια του προγράμματος: Πήλινγκ για την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος-Μπάνιο «Λεπτότητα» -Υγρή περιτύλιξη « Λεπτότητα» με έκδηλο το αποτέλεσμα της διείσδυσης - Μασάζ αντικυτταριτιδικό με το βιοτζέλ «Λεπτότητα».

90 λεπτά - 130 €

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκοπός: αποκατάσταση της ισορροπίας

Τι θα πει αρμονικός άνθρωπος; Είναι έξοχος εξωτερικά και εσωτερικά! Για να ανανεωθεί το δέρμα και να ρυθμισθούν οι σκέψεις σας θα σας βοηθήσει «Η κληρονομία της Μεγάλης Ελλάδος».

Στάδια του προγράμματος: Εντατικό πήλινγκ με θαλάσσια μικροστοιχεία νερού - Όλα τα μικροστοιχεία της θάλασσας σε μια μπανιέρα! - Περιτύλιξη «Πηλοειδές άλας Guerand». Διευθετεί τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων - Περιτύλιξη «Tree-Active» με τριπλή επίδραση: αδυνάτισμα, τόνωση και βιταμίνωση -Γενικό μασάζ που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

90 λεπτά - 140 €

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ

Πήλινγκ «fluide gommant» με θαλασσινό άλας το οποίο θα προετοιμάσει απαλά και με ιδιαίτερη προσοχή το δέρμα -Μάσκα που περιέχει συγκεντρωμένη σπιρουλίνα, πλούσια σε ασβέστιο και θαλάσσιες πρωτεΐνες, τεντώνει το δέρμα, τον μυϊκό ιστό και τον ιστό των οστών -Μάσκα Algoplast «Ενυδάτωση και τόνωση» - Μάσκα που τονώνει.

50 λεπτά - 100 €

ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

Θα εξαλειφθεί η κούραση και το οίδημα. Επίσης, δυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων και δρα προληπτικά κατά των κιρσών.

40λεπτά - 60 €

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ

Πήλινγκ, μασάζ, θρεπτική μάσκα. Μετά τη θεραπεία τα χέρια σας γίνονται βελούδινα.

40 λεπτά - 40 €

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΜΑΤΩΝ

Εξυγιαντική διαδικασία που δυναμώνει τις αρθρώσεις. Περιλαμβάνει την αποβολή του κερατοποιημένου δέρματος, την εφαρμογή αυτοθερμαινόμενων φυκιών ή θεραπευτικής λάσπης «Bu marine» και μασάζ με τη βοήθεια θρεπτικής κρέμας.

30 λεπτά - 50 €

ΠΕΡIΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

«ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ»

Βελτιώνουν την υφή και αυξάνουν την τόνωση του δέρματος. Έχουν δυνατή ενυδατική και θρεπτική επίδραση και αυξάνουν τις ενεργειακές δυνατότητες του δέρματος. Το δέρμα θα γίνει λείο και λαμπερό.

60 λεπτά - 80 €

«ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ»

Η σπιρουλίνα περιέχει κατά 74% πρωτεΐνες, βιταμίνες και αμινοξέα. Έχει δυνατή τονωτική ιδιότητα. Το δέρμα γίνεται ελαστικό, λείο και μεταξένιο. Συνιστάται σε περιπτώσεις ουλών, εγκαυμάτων και μετά από ηλιοθεραπεία. Αποκαθιστά την επιδερμίδα.

60 λεπτά - 80 €

ALGOPLAST «ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΝΙΑΤΑ»

Θρέφει άμεσα το δέρμα ενώ η βιταμίνη C στερεώνει την επιδερμίδα. Έχει εξαιρετική ενυδατική ιδιότητα. Βελτιώνει την υφή και την τόνωση του δέρματος. Έχει δυνατή ενυδατική επίδραση και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την κυκλοφορία του αίματος. Αισθάνεστε βαθιά φρεσκάδα και χαλάρωση.

60 λεπτά - 80 €

ALGOPLAST «ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΣΗ»

Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και του χαρίζει ασύγκριτη απαλότητα, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη φυσική ικανότητα αυτοπροστασίας του δέρματος. Το δέρμα γίνεται λείο, το χρώμα του γίνεται φρέσκο και λαμπερό και μειώνονται οι μικρορυτίδες. Το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη φορά.

60 λεπτά - 80 €

OLIGO’SEN «ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΣΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ»

Καλύπτει το δέρμα με ένα προστατευτικό πέπλο. Χαρίζει άνεση στο πιο ερεθισμένο δέρμα και αυξάνει τις αμυντικές ιδιότητες του δέρματος.

60 λεπτά - 60 €

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΑΝΣΗΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ»

Το δέρμα γίνεται ματ και καθαρό και οι πόροι συσφίγγονται. Έχει ισχυρή αντισηπτική και θεραπευτική επίδραση. Η τονωτική μάσκα θα ενυδατώσει το δέρμα και θα βελτιώσει το χρώμα του προσώπου.

40 λεπτά - 70 €

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ «BU MARINE»

Διεγείρει τον διακυτταρικό μεταβολισμό και αποβάλλει προϊόντα του μεταβολισμού. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διαποτίζει την επιδερμίδα με μικροστοιχεία νερού. Οι θαλάσσιοι πολυσακχαρίτες περιποιούνται και ενυδατώνουν το πρόσωπο.

60 λεπτά - 120 €

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Κατευνάζει το ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα. Ενυδατώνει και αυξάνει την ανοσία της επιδερμίδας και την προστατεύει από τη φωτογήρανση.

30 λεπτά - 60 €

SULTAN HAMMAM

Χαμάμ, αυτό το ανατολίτικο λουτρό, σας δίνει νιάτα, υγεία, καθαρότητα και ηρεμία. Οι θεραπευτικές περιποιήσεις στο χαμάμ γίνονται με τη χρήση της καλλυντικής σειράς πολυτελείας Sultan de Saba.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ.

Ο εξωτικός πολιτισμός του Μπαλί ενσαρκώνεται σ’ αυτή την ασυνήθιστη θεραπεία.

Στάδια του προγράμματος: Ντεμακιγιάζ με επάλειψη του «μαύρου σαπουνιού με το λάδι Argana» - Το Gommage “Laurur” δίνει στο δέρμα ομοιοχρωμία - Περιτύλιξη με το λάδι καρυδιού «Carité» το οποίο θρέφει και αποκαθιστά την υφή του δέρματος και των μαλλιών - Τελετή τσαγιού - Μασάζ χαλαρωτικό σε όλο το σώμα -Επάλειψη με λοσιόν λωτού, με τονωτική επίδραση.

150 λεπτά - 200 €

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ

Έχει υπνωτική, μαγική επίδραση. Βασίζεται στη χρήση των «δακρύων» του μπαμπού και των λουλουδιών taire tiare και αλόη βέρα.

Στάδια του προγράμματος: Ντεμακιγιάζ - Το Gommage «Ταξίδι στα νησιά» θα κάνει το δέρμα σας να λάμπει και να αιχμαλωτίζει με την απαλότητά του - Περιτύλιξη με το λάδι καρυδιού «Carité» το οποίο θρέφει και αποκαθιστά την υφή του δέρματος και των μαλλιών - Τελετή τσαγιού - Μασάζ της Πολυνησίας με αποτέλεσμα την πλήρη χαλάρωση του οργανισμού - Επάλειψη με τροπική λοσιόν που δίνει στο δέρμα ευοσμία και φρεσκάδα.

150 λεπτά - 200 €

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Αυτή η συνταγή για απαλό και βελούδινο δέρμα κληρονομήθηκε από τη γκέισα «Βελουδένιο Άνθος» η οποία φημιζόταν για το ασυνήθιστο δέρμα της. Χρησιμοποιείται το εκχύλισμα «Neroli», το οποίο έχει καταπραϋντική ιδιότητα.

Στάδια του προγράμματος:

Ντεμακιγιάζ με τη χρήση του «μαύρου σαπουνιού» που καθαρίζει βαθιά το δέρμα και ταυτόχρονα το μαλακώνει και το θρέφει-Το «Σακχαρώδες» gommage δίνει στο δέρμα φωτεινή και υγιή όψη - Πήλινη περιτύλιξη “Rassoul-Neroli” που μαγεύει με το άρωμα των λουλουδιών πορτοκαλιάς - Tελετή τσαγιού - Μασάζ με το λάδι «Carité & Neroli» που καταπολεμά αποτελεσματικά τη γήρανση του δέρματος

150 λεπτά - 200 €

AYURVEDA

ΠΛΗΡΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «AYURVEDA»

Συμπεριλαμβάνει όλα τα παρακάτω μασάζ (Μασάζ των ενεργητικών διωρύγων, μασάζ του μαχαραγιά, μασάζ των πελμάτων και του κεφαλιού), καθώς και τη μοναδική μέθοδο της “Ayurveda” – “ροή Shirodar”. Κατά τη διάρκεια δυο ωρών γίνεται μασάζ όλου του σώματος, ταυτόχρονα χύνεται στο σώμα θερμό θεραπευτικό λάδι το οποίο διεισδύει βαθιά στους ιστούς, τους θερμαίνει και τους θρέφει. Βελτιώνεται η ροή του αίματος και της λέμφου, αποβάλλονται χημικά υπολείμματα (residues) και τοξικές ουσίες, βελτιώνεται η τόνωση των μυών και η ελαστικότητα του δέρματος, επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης και γίνεται ανανέωση όλου του οργανισμού.

Μετά τη θεραπευτική αυτή διαδικασία αισθάνεστε τρομερά ανάλαφρος και έχετε διαύγεια νου. Ιδιαίτερα ωφέλιμη σε περίπτωση αρρώστιας του μυολοσκελετικού συστήματος (άρθρωση, αρθρίτιδα, οστεοχόνδρωση, διαρκής μυϊκή ένταση), του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης, σε περίοδο αποκατάστασης μετά από ιώδεις και βακτηριακές μολύνσεις.

120 λεπτά - 200 €

ΜΑΣΑΖ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΩΡΥΓΩΝ ΜΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙΑ ΧΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ

που θερμαίνονται σε αρωματικές λάμπες με σησαμέλαιο.

30 λεπτά - 70 €

ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑ.

Είναι ένα πραγματικά βασιλικό μασάζ με το οποίο επιτυγχάνεται η ιδανική ελαστικότητα των μυών

50 λεπτά - 120 €

ΙΝΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΤΩΝ ΠΕΛΜΑΤΩΝ

«ΕΛΑΦΡΑ ΠΟΔΙΑ»

το οποίο έχει επίδραση σ’ όλο τον οργανισμό δια μέσου επιμελημένης επεξεργασίας των σημείων που συνδέονται άμεσα με τα εσωτερικά όργανα.

40 λεπτά - 120 €

ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ

το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο μασάζ για τη βαθιά χαλάρωση των αγγείων του εγκεφάλου.

20 λεπτά - 50 €

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Τhai NEW-dan μασάζ

Αν παρακολουθήσει κανείς την τεχνική του thai μασάζ, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου είναι «χορός γύρω απ’ το σώμα». Ο ρυθμός εναλλασσόμενων πιέσεων και η ελαστικότητα το κάνουν να μοιάζει με πραγματικό χορό. Το χορό που φέρνει υγεία και μακροζωία.

60 λεπτά - 80 €

Τhai NEW-dan μασάζ με κούπες του Θιβέτ

Είναι ένα σύστημα θεραπείας Thai που περιλαμβάνει μασάζ των αρθρώσεων, χειροθεραπεία και παθητική γιόγκα. Γίνεται επεξεργασία όλων των κλειδώσεων, αυξάνεται η δυναμικότητά τους, γίνεται δυναμική επίδραση σε μυϊκές ομάδες και τένοντες και ύστερα απ’ αυτό το μασάζ κάθε μυς γίνεται ελαστικός και αποκαθίσταται η ισορροπία όλων των μυϊκών ομάδων. Η χρήση των κουπών του Θιβέτ έχει επίδραση στα εσωτερικά όργανα και εναρμονίζει το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου. Ένα Thai μασάζ είναι ίσο με μερικές ώρες ασκήσεων σε αίθουσα γυμναστηρίου

90 λεπτά - 110 €

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ - 30€

(λούσιμο, μασάζ, conditioner, χτένισμα)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ - ΑΠΟ 30€

(λούσιμο, μασάζ, conditioner, χτένισμα)

ΧΤΕΝΙΣΜΑ -20€

ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΒΑΦΗ ΡΙΖΑΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑΣ - 80€

ΒΑΦΗ ΡΙΖΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ - 50€

ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΑΠΟ 70€

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Περιποιήσεις ξανθών μαλλιών -25€

«Luxury Ten» - 25€

Caviar Rejuvenation Treatment - 25€

Luxury White Truffle - 65€

Life Restore Scalp Follicle Strength - 25€

Caviar Anti-aging - 30€

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΝΥΧΙΩΝ

 

 

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - 30€

 

 

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - 40€

Share Close
SeaSens SPA 3379

ARE YOU LOOKING FOR THE PERFECT PLACE TO STAY?

Book now