ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Στο Istion Club σας προσφέρουμε τρεις επιλογές διατροφής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επισκέπτη: 

  • Διαμονή με Πρωινό
  • Διαμονή με Ημιδιατροφή
  • All Inclusive Διαμονή

Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σερβίρονται στο εστιατόριο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο χώρο της πισίνας.

Στο LobbyBar του ξενοδοχείου μπορείτε να χαλαρώσετε με τις μελωδίες της χαλαρής μουσικής, ενώ οι έμπειροι μπάρμαν προετοιμάζουν το αγαπημένο σας ποτό ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Το Pool Bar του Istion Club βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στις πισίνες του ξενοδοχείου και στο εστιατόριο.

Το Beachbar του ξενοδοχείου είναι σωστό μέρος για αναζωογόνηση μετά το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο.

Το πρόγραμμα UltraAll-Inclusive του IstionClub προσφέρει στους επισκέπτες ποιοτικές διακοπές σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων με την ξεγνοιασιά ενός all-inclusive πακέτου.

ARE YOU LOOKING FOR THE PERFECT PLACE TO STAY?

Book now

Από 01.01.2024 ισχύει το τέλος ανθεκτικότητας που σχετίζεται με την κλιματική κρίση. Ο φόρος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιού και πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το ύψος του φόρου εξαρτάται από την κατηγορία αστέρων (κατηγορία χώρας) του ξενοδοχείου, όχι σύμφωνα με την ταξινόμηση του ταξιδιωτικού πράκτορα και χρεώνεται ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση.

5* ξενοδοχεία = 10 € ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση