Εξορμήσεις στη φύση

Εξερευνήστε την φύση

Η όμορφη περιοχή μας έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το IstionClubβρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ως σημείο αφετηρίας για δραστηριότητες και εξορμήσεις σε όλες τις περιοχές της Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά με τοποθεσίες όπως το Σπήλαιο των Πετραλώνων, πάνω από δέκα διαφορετικές περιοχές του δικτύου Natura2000, πολλά βουνά, Waterlands&Waters, το δάσος του Ταξιάρχη και σε πολλά νησάκια και νησίδες.

Η Χαλκιδική είναι γεμάτη από πανέμορφες παραλίες. Πολλές από αυτές είναι πλήρως οργανωμένες, μερικές μόνο μερικώς ή και καθόλου ενώ άλλες απομονωμένες και λίγο δύσκολο να ανακαλυφθούν, αλλά οπωσδήποτε αξίζουν να εξερευνηθούν. Και επειδή είναι πάρα πολλές αυτές που θα αναφερθoύν παρακάτω, απλά θα ονομάσουμε κάποιες από κάθε μέρος της περιοχής μας.

Στην Δυτική Ακτή: Άγιος Μάμας, Φλογητά, Νέα Πλάγια και Διονυσίου

Στην Κασσάνδρα: Νέα Ποτίδαια, Σίβηρη, Μόλα Καλύβα, Πευκοχώρι, Γλαρόκαβος, Παλιούρι

Στη Σιθωνία: Άγιος Ιωάννης, Καλόγρια, Βουρβουρού, Καλαμίτσι, Αρετές, Σάρτη, Καβουρότρυπες

Στη Ανατολική Ακτή: Ιερισσός, Ολυμπιάδα.

Share Close
Δραστηριότητες 2817

ARE YOU LOOKING FOR THE PERFECT PLACE TO STAY?

Book now

Από 01.01.2024 ισχύει το τέλος ανθεκτικότητας που σχετίζεται με την κλιματική κρίση. Ο φόρος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιού και πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το ύψος του φόρου εξαρτάται από την κατηγορία αστέρων (κατηγορία χώρας) του ξενοδοχείου, όχι σύμφωνα με την ταξινόμηση του ταξιδιωτικού πράκτορα και χρεώνεται ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση.

5* ξενοδοχεία = 10 € ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση