ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Να απολαμβάνετε τον ήλιο, την άμμο και τη θάλασσα είναι σίγουρα υπέροχες στιγμές. Αλλά τι να κάνετε όταν ο καιρός δεν συνεργάζεται; Και ποιες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον τόπο και τους ανθρώπους της;

Παρακαλώ επιλέξτε από τις προτάσεις μας, τρόπους για να εμπλουτίσετε την διαμονή σας.

Ελπίζουμε να τις απολαύσετε!

Η Χαλκιδική αποπνέει μια συγκινητική ιστορία που για χιλιάδες έτη έχει επηρεάσει την πλούσια παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής.

Η όμορφη περιοχή μας έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Πεζοπορία: Η Χαλκιδική είναι ένας δημοφιλής προορισμός για περιπατητές από ολόκληρο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.

Τα θαλάσσια σπορ, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα δίπλα στην παραλία μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες.

Εκτός από το να ασκηθείτε στο γυμναστήριο στο Seasens Spa (πρόσβαση από 16 ετών), οι επισκέπτες μας μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο ημερήσιο αθλητικό πρόγραμμα που παρέχεται από την ειδική ομάδα ψυχαγωγίας.

ARE YOU LOOKING FOR THE PERFECT PLACE TO STAY?

Book now

Από 01.01.2024 ισχύει το τέλος ανθεκτικότητας που σχετίζεται με την κλιματική κρίση. Ο φόρος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του ταξιδιού και πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το ύψος του φόρου εξαρτάται από την κατηγορία αστέρων (κατηγορία χώρας) του ξενοδοχείου, όχι σύμφωνα με την ταξινόμηση του ταξιδιωτικού πράκτορα και χρεώνεται ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση.

5* ξενοδοχεία = 10 € ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση